Gisteren gemist: Real klopt PSG, Stegeman weg uit Almelo

15 februari 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 14 februari.

Real Madrid wint duel der giganten, Liverpool zet reuzenstap

Real Madrid kwam achter, verloor even de steun van eigen publiek, maar keerde de wedstrijd grandioos om: 3-1. Ronaldo was tegen Paris Saint-Germain ouderwets op dreef, en scoorde zijn 100ste en 101ste goal in de Champions League. In Portugal verzekerde Liverpool FC zich zo goed als zeker van een plek in de kwartfinale. Met dank aan het magische supertrio Firmino, Mohamed Salah en Sadio Mané maakte de club uit Merseyside maar liefst vijf uitdoelpunten tegen FC Porto: 0-5.

Zidane zeer tevreden: "We hebben geweldig gespeeld"

Voor Zinedine Zidane is de 3-1 zege op Paris Saint-Germain op het perfecte moment gekomen. De coach van Real Madrid staat behoorlijk onder druk, maar blijft uitzicht houden op een nieuwe Champions League-bokaal. Hij is tevreden over de manier waarop zijn team heeft gespeeld tegen PSG.

Rake strafschop levert Ronaldo prachtig CL-record op

Cristiano Ronaldo heeft er sinds woensdag een prachtige statistiek bij. De Portugese ster van Real Madrid tekende woensdag voor de gelijkmaker (1-1) tegen Paris Saint-Germain en heeft daardoor een Champions League-record gegrepen.

Stegeman over Vitesse: "Zou er serieus over nadenken"

Omdat woensdag duidelijk is geworden dat John Stegeman na dit seizoen vertrekt bij Heracles Almelo, is het speculeren over zijn toekomst begonnen. Mogelijk zou Vitesse, dat na dit voetbaljaar Henk Fraser uitzwaait, zijn nieuwe bestemming kunnen zijn. Stegeman staat niet onwelwillend tegenover een avontuur in Arnhem.

Coach Stegeman zwaait na dit seizoen af bij Heracles Almelo

Aan de succesvolle samenwerking tussen John Stegeman en Heracles Almelo komt komende zomer een einde. De hoofdtrainer trekt na dit seizoen de deur bij de club definitief achter zich dicht, zo maakt de eredivionist woensdag bekend via de officiële kanalen. Volgens de huidige nummer elf van de Eredivisie gaan beide partijen in goede harmonie uit elkaar.

Buijs trots met job bij Groningen: "Mijn berichtenbox is ontploft"

Danny Buijs is 'blij en trots' vanwege het feit dat hij de nieuwe hoofdtrainer van FC Groningen is. De pas 35-jarige coach volgt na dit seizoen Ernest Faber op en kijkt uit naar zijn nieuwe baan. Eerst moet hij nog wel de cursus betaald voetbal succesvol afmaken.

Belangrijke uitslagen:

Real Madrid - PSG 3-1

FC Porto - Liverpool 0-5

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen