Klopp: "Je kunt zeggen dat dit het perfecte optreden was"

14 februari 2018, 23:47   Bijgewerkt: 15 februari 2018, 07:54

Twee keer won Liverpool met zeven doelpunten verschil in de groepsfase van de Champions League, maar de ploeg van Jürgen Klopp blijkt ook in de knockout-fase van het miljoenenbal veel te kunnen scoren. Woensdag werd er met 0-5 gewonnen bij FC Porto. Klopp heeft weinig aan te merken om zijn elftal.

De manager werd na de wedstrijd gevraagd of zijn team de perfecte wedstrijd speelde. "Ja, dat kun je zeggen", reageerde hij bij BT Sport. "Het is heel professioneel. We waren volwassen op de juiste momenten, verdedigden goed en waren agressief. Dat is knap, want deze tegenstander is niet makkelijk om te bespelen. Het was hard werken, maar de ploeg heeft het maximale resultaat behaald."

Klopp nam Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum op in zijn basisploeg, maar lichtte na het duel drie andere spelers uit. "Ik heb veel geweldige optredens gezien, dat kan ook niet anders bij zo'n resultaat. Maar ik vond Andrew Robertson het geweldigste met zijn voorzetten", stak hij van wal. "Sadio Mané was mijn man of the match, maar Roberto Firmino was met zijn enorme werklust ook weer buitengewoon."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen