Van Bronckhorst stevig in het zadel: "Zijn tevreden over Gio"

14 februari 2018, 19:19

Ondanks dat Feyenoord bezig is aan een zeer teleurstellend seizoen in de Eredivisie, hoeft Giovanni van Bronckhorst niet te vrezen voor ontslag. Volgens algemeen directeur Jan de Jong heeft de leiding van de Rotterdammers nog altijd vertrouwen in de kwaliteiten van de trainer.

Van Bronckhorst werd vorig seizoen kampioen met Feyenoord, maar staat nu op de teleurstellende vierde plaats met zijn ploeg. "We zijn tevreden over Gio. Wij denken dat wij een hele goede trainer in huis hebben", zegt directeur Jan de Jong desondanks tegen RTV Rijnmond. "Toen ik in augustus 'ja' zei tegen Feyenoord, stond de club gewoon eerste, met twaalf punten uit vier wedstrijden. In de competitie gaat het niet zoals ik gedacht of gehoopt had."?

Hoe dat kan, weet De Jong niet. "Volgens mij ligt het niet aan de infrastructuur van Feyenoord, niet aan de organisatie en ook niet aan de kwaliteit van de spelers. Soms zijn er ongrijpbare omstandigheden waarom een elftal de ene keer goed speelt en de andere keer wat minder. Tegen PSV lukte het wel, dat zijn de magische krachten in de sport", doelt hij op het duel in de kwartfinale van de KNVB Beker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen