Coach Stegeman zwaait na dit seizoen af bij Heracles Almelo

14 februari 2018, 17:52

Aan de succesvolle samenwerking tussen John Stegeman en Heracles Almelo komt komende zomer een einde. De hoofdtrainer trekt na dit seizoen de deur bij de club definitief achter zich dicht, zo maakt de eredivionist woensdag bekend via de officiële kanalen. Volgens de huidige nummer elf van de Eredivisie gaan beide partijen in goede harmonie uit elkaar.

Stegeman werd in 2008 aangesteld als assistent-trainer bij Heracles en werd in september 2014 eindverantwoordelijk voor het eerste elftal. De coach stond bij 139 wedstrijden van Heracles als trainer langs de lijn en won 54 keer. "In goede harmonie hebben we besloten beiden na dit seizoen een andere weg in te slaan", legt algemeen directeur Rob Toussaint uit. "We zijn John Stegeman zeer dankbaar voor zijn inzet voor de club. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de prestaties van de afgelopen jaren. Hij wist de club in een moeilijk seizoen rechtstreeks te behouden voor de Eredivisie en bereikte in 2016 Europees voetbal."

De directie van de club uit Almelo verwacht niet dat het naderende vertrek van Stegeman een slechte invloed heeft op de resultaten van dit seizoen. "We hebben het volste vertrouwen in een positief vervolg van het huidige seizoen. Daarnaast zullen wij op korte termijn invulling geven aan het hoofdtrainerschap voor het komende seizoen", besluit de beleidsbepaler.

De 41-jarige trainer eindigde achtereenvolgens als veertiende, zesde en tiende met Heracles. Momenteel staat de formatie uit Almelo op de elfde plaats. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen