Oliseh beschuldigt Fortuna Sittard van 'illegale activiteiten'

14 februari 2018, 17:18   Bijgewerkt: 14 februari 2018, 17:43

Sunday Oliseh beschuldigt Fortuna Sittard van 'illegale activiteiten'. Volgens hem is dat de reden van zijn ontslag, omdat hij weigerde mee te doen aan deze vermeende illegale activiteiten. De Nigeriaan heeft zelfs zijn advocaat en politie al op de hoogte gesteld van wat gaande zou zijn in Sittard.

"Ik bevestig: als gevolg van weigering om deel te nemen aan illegale activiteiten van Fortuna Sittard en het schenden van de wet, ben ik op non-actief gezet door de buitenlandse eigenaren", twittert Oliseh. "Dit is jammer voor de fans, de spelers en ons gevecht om promotie."

Oliseh had zelfs al contact met de politie, zo zegt hij tegen het Duitse Reviersport. "Wat buiten de lijnen in Sittard gebeurt, is illegaal. Ik wil niets te maken hebben met zulke zaken. Er werken dubieuze personen. Ik wil niet naar de gevangenis, en ben bij mijn advocaat en de politie geweest. Verder wil ik er niets over zeggen, op dit moment."

Onder Oliseh telt Fortuna weer mee in de Jupiler League, ondanks de negatieve reeks van drie nederlagen op rij. Vorige maand pakten de Limburgers de tweede periodetitel. Claudio Braga neemt als interim-trainer de taken van Oliseh tijdelijk over. Hij was al hoofd jeugdopleidingen. De geboren Portugees zwaait de scepter totdat er een opvolger is gevonden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen