Van de Looi: "Van krijgers als Enoh zijn er niet heel veel"

14 februari 2018, 16:40

Erwin van de Looi hoopt dat Eyong Enoh gauw meer minuten kan maken voor Willem II. De oud-Ajacied tekende op Deadline Day bij Willem II, en heeft nog maar een mini-invalbeurt van drie minuten in de benen. Hij viel in tijdens de wedstrijd tegen VVV-Venlo. 

Enoh was clubloos toen Willem II  de 31-jarige middenvelder oppikte. "We moeten het per wedstrijd bekijken, hoe het loopt en hoe hij ervoor staat", zegt Van de Looi tegen Omroep Brabant. "We proberen hem zo snel mogelijk op te trainen. En daar moet je best wel een risico mee nemen. Als je dat heel voorzichtig doet, is het seizoen bijna voorbij en heeft het geen zin meer. Maar je moet nooit onverantwoorde risico's nemen."

Maar ook zonder speeltijd is Enoh van waarde, vindt Van de Looi. "Hij is een ervaren speler, echt een krijger. Daar zijn er niet meer zo heel veel van in het betaald voetbal. Hij is een rustige jongen, maar met de dingen die hij zegt slaat hij steeds de spijker op de kop. Hij is met individuele gesprekjes steeds bezig om jongens te sturen. Hoe bereid je je voor op een wedstrijd en dat het iedere keer begint met alles geven. Daar is hij sterk in, mentaal. Dat gaat hij ons bijbrengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen