[SPANJE] Argentinië eist rust Messi, celstraffen om matchfixing

14 februari 2018, 11:11

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Spanje op een rijtje.

'Stel Messi niet op als het niet nodig is'

Het wereldkampioenschap voetbal komt er straks aan en bij Argentinië is Sergio Agüero alvast in topvorm. Toch kijkt men daar vooral naar Lionel Messi. Bondsvoorzitter Claudio Tapia sprak al met Barcelona. "Als er wedstrijden zijn, waarin Messi niet per se nodig is, dan zou het fijn zijn als hem niet meer opstellen." (Tyc Sports)

Celstraffen dreigen vanwege matchfixing 

Spelers die actief waren tijdens Levante - Real Zaragoza (1-2) op de laatste speeldag van het seizoen 2010/11 lopen het risico op een celstraf van twee jaar. Daarnaast zouden ze nog een schorsing van maximaal zes jaar kunnen krijgen. De zaak werd onlangs heropend nadat er nieuw bewijs van matchfixing was gevonden. Met de omkoping zou destijds een totaal bedrag van een miljoen euro zijn gemoeid. Onder andere Ander Herrera (nu Manchester United), Gabi (Atlético Madrid) en Vicente Iborra (Leicester City) behoorden destijds tot de selectie. (Marca)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen