Kluivert denkt niet aan het geld: "Nu telt mijn ontwikkeling"

14 februari 2018, 10:17

Justin Kluivert maakte vorig seizoen zijn debuut bij Ajax en is dit jaar echt doorgebroken. Toch vragen velen zich af of het talent lang in Amsterdam blijft. De buitenspeler heeft namelijk nog een contract tot 2019 en van een verlenging lijkt vooralsnog geen sprake.

"Ik kan daar nu nog niets over zeggen. Dat zal binnenkort wel komen", vertelt de achttienjarige aanvaller tegen Voetbal International. "Uiteindelijk is het mijn doel, de top halen. Maar nu telt mijn ontwikkeling. Ik heb nog genoeg tijd om te groeien, en geld is geen reden. Dat is iets voor later, niet voor nu."

Kluivert benadrukt in ieder geval dat hij geen haast heeft. "Het gaat er bovenal om die stap te maken als het perspectief goed is. Ik heb in mijn jeugd jongens naar het buitenland zien vertrekken. Dat klonk mooi, maar ik vond het niet slim. Zoiets moet je niet te vroeg doen."

Toch klinkt een transfer naar Manchester United hem ook ongetwijfeld goed in de oren. De Engelse topclub zou deze zomer elf miljoen euro op tafel willen leggen. "Ik weet niets meer dan iedereen. Het is een leuk gerucht, buitenlandse interesse is nooit verkeerd, maar meer is het niet."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen