Botteghin is fit en wil spelen: "Maar Sven doet het goed"

14 februari 2018, 08:20

Eric Botteghin hoopt snel een nieuwe kans te krijgen in het elftal van Feyenoord. De verdediger, die lang aan de kant stond met een blessure, is eindelijk weer fit genoeg om in de basis te beginnen. "Het is moeilijk om te wachten, maar ik moet geduldig zijn", aldus de Braziliaan.

Tegenover RTV Rijnmond gaat Botteghin in op zijn speeltijd onder Giovanni van Bronckhorst. Vooralsnog moet hij het doen met een enkele invalbeurt. "Ik ben helemaal fit, kan alles meedoen. Maar ik moet wachten op een nieuwe kans", beseft de verdediger, die dat wel erg moeilijk vindt. "Sven van Beek doet het goed, hij is een topverdediger. Ik ben er niet blij mee, maar ik kan niet anders dan het te accepteren. Van Bronckhorst is de trainer, hij bepaalt."

Tot overmaat van ramp ziet de verdediger zijn ploeg, met wie hij vorig seizoen kampioen van Nederland werd, ook nog eens punt na punt verspelen in de Eredivisie. "Dit is een heel slecht seizoen van ons. Ik heb geen antwoord erop hoe dat kan. Na een mooi jaar, is dit echt heel vervelend. Niemand bij de club is blij, maar we moeten doorgaan. We hebben de beker nog en ik geloof nog in de derde plaats."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen