Allegri: "Hebben alles dat nodig is voor kwartfinale"

13 februari 2018, 23:33

Juventus verspeelde dinsdag in de eerste confrontatie met Tottenham Hotspur bij de laatste zestien van de Champions League een vroeg opgebouwde 2-0 voorsprong (2-2). Desondanks heeft coach Massimiliano Allegri er alle vertrouwen in dat de Italiaanse club de kwartfinales nog kan halen. De return is over drie weken in Londen.

"Het is jammer dat we niet gewonnen hebben, maar we hebben alles dat nodig is om de kwartfinales te bereiken", reageerde Allegri na afloop voor de camera van Mediaset Premium. "Tottenham is fysiek en technisch sterk. Los van een redding van Buffon hebben ze geen grote kansen gehad. We verloren de bal bij het uitverdedigen en daaruit viel de 2-1." Na rust maakte Christian Eriksen uit een vrije trap de 2-2, tussendoor had Gonzalo Higuaín een strafschop voor 3-1 gemist.

"We wisten dat er problemen konden ontstaan. Na de 2-0 leunden we te veel achterover en stopten we met voetballen, maar dat had ook deels te maken met het spel van Tottenham. Nu wordt de return een wedstrijd op zich, we gaan proberen die te winnen", aldus Allegri, die verwacht dat hij op Wembley weer kan beschikken over de nu geblesseerden Paulo Dybala en Blaise Matuidi.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen