Juventus geeft 2-0 voorsprong weg, City al bijna in de koker

13 februari 2018, 22:47

De eerste twee Champions League-wedstrijden na de winterstop hebben meteen acht doelpunten opgeleverd. Juventus leek over Tottenham Hotspur heen te walsen, maar zag een 2-0 voorsprong verdampen (2-2) en moet nog volop aan de bak in de return. Manchester City is wel al nagenoeg zeker van de kwartfinales na een 0-4 zege op bezoek bij FC Basel.

Juventus - Tottenham Hotspur 2-2

Tottenham begon dramatisch en Gonzalo Higuain had al na tien minuten voor 2-0 gezorgd. De Argentijn werd uit het oog verloren na een kort genomen vrije trap en benutte een penalty. Juventus leunde vervolgens achterover en Tottenham vocht zich terug in de wedstrijd. Harry Kane had al twee kansen gemist, maar zorgde voor 2-1 nadat hij Gianluigi Buffon had omspeeld. In de blessuretijd van de eerste helft mocht Higuain weer aanleggen vanaf de stip, maar ditmaal schoot hij tegen de lat.

FC Basel - Manchester City 0-4

The Citizens konden freewheelend de tweede helft in, maar pakten nog wel een vierde doelpunt mee. Gündogan kapte zichzelf op de rand van het strafschopgebied vrij en krulde de bal heerlijk in de verre hoek. Basel ging voluit op zoek naar een eretreffer, maar wist die niet meer te vinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen