Conceiçao vol vertrouwen: "Porto zit op topniveau"

13 februari 2018, 21:32

FC Porto-coach Sergio Conceiçao heeft vertrouwen voor het tweeluik met Liverpool in de achtste finales van de Champions League. Beide teams staan woensdag in Portugal voor de eerste keer tegenover elkaar, de return is drie weken later op Anfield.

"We weten dat we met een geweldige ploeg te maken krijgen, maar ik zie week in week uit dat FC Porto ook op topniveau zit", zei Conceiçao dinsdag op de persconferentie. "Het zijn twee teams met historie en allebei hebben ze het vertrouwen dat ze een ronde verder kunnen komen. Liverpool heeft de op één na beste aanval van de Premier League en ze zijn ook constant. Uiteraard hebben ze ook zwakke plekken, zoals alle teams die hebben. Wij gaan proberen die uit te buiten. We hebben een strategie en gaan proberen trouw te blijven aan onze identiteit."

"We zijn sterk. Ik weet dat de spelers zich goed voelen en willen winnen", vervolgde Conceiçao. "De fans zullen fantastisch zijn, dat zijn ze altijd. We willen gepassioneerde steun ontvangen; een mooie sfeer kan een mooie wedstrijd creëren. Ik hoop dat de wedstrijd van woensdag voor beide supportersgroepen een waar spektakel wordt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen