Telstar hoopt het beste voor Kramer: "Hij is echt te groot voor ons"

Telstar hoopt het beste voor Kramer: "Hij is echt te groot voor ons"

13 februari 2018 – Ultrakort trainde Michiel Kramer mee bij Telstar. De spits vond maandag definitief onderdak bij Sparta, en daar kunnen ze in Velsen-Zuid prima mee leven. Van een contract bij de Jupiler League-verrassing is nooit sprake geweest."We wilden hem fit laten zijn voor zijn volgende club", zegt Piet Buter, technisch manager van Telstar, tegen NH. "Hij kwam niet voor iemand en gaat niet in de plaats voor iemand. Kramer was voor Telstar nooit een optie. Hij is echt te groot voor ons. We moeten wel reëel blijven. Ik vind het heel fijn voor hem, want het is een aardige gozer."

Telstar maakte maandag wereldkundig dat de oud-Feyenoorder meetrainde, een paar uur later legde Sparta hem vast. "Een weekje had wel leuk geweest. Dan had hij met Andrija Novakovic en Floris van der Linden kunnen praten over het specifieke vak van spits zijn. Hij heeft toch zijn eigen karakter en zijn eigen kenmerken dus ze hadden iets van elkaar kunnen leren."

Buter hoopt het beste voor Kramer bij Sparta. "Ïk verwacht dat het een succes wordt. Ik geef hem een goede kans. Het lijkt me een ideale club voor hem om het seizoen af te maken."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 23 februari 2019

  2. vrijdag 22 februari 2019