Seedorf verliest bij debuut: "Veel goede dingen gezien"

Seedorf verliest bij debuut: "Veel goede dingen gezien"

13 februari 2018 – Hoewel het debuut van Clarence Seedorf in het water viel, ziet hij aanknopingspunten bij Deportivo la Coruña. Depor moest maandagavond zijn meerdere erkennen in de thuiswedstrijd tegen het hoger geklasseerde Real Betis (0-1)."Geen enkele nederlaag is fijn", zegt Seedorf op de website van Deportivo la Coruña. "We moeten kijken naar de zaken die goed gingen. Het was een moeilijke wedstrijd tegen een ploeg die in balbezit goed speelt. Maar ik denk dat de organisatie bij ons goed stond en er weinig ruimte was om kansen te creëren."

Loren Morón maakte in het harde duel vlak na rust het enige doelpunt. Maar Seedorf en Deportivo hebben nog vijftien wedstrijden voor de boeg om weg te komen van de onderste plaatsen. "We hebben er vertrouwen in dat we op de goede weg zitten. In de kleedkamer heerste teleurstelling, maar je merkt dat er iets is veranderd."

Seedorf riep ook op tot geduld. "De ploeg heeft partij kunnen bieden tegen een team met veel kwaliteit. Ik geloof in deze groep, omdat ik veel goede dingenn heb gezien. Iedere wedstrijd moeten we hard blijven werken." Deportivo staat na 23 wedstrijden negentiende in La Liga, en zal aan het einde van de rit minimaal zeventiende moeten eindigen om zich te handhaven. De komende wedstrijd is op bezoek bij Deportivo Alavés, de huidige nummer zeventien.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 16 juli 2018

  2. zondag 15 juli 2018