Overmars: "Voor veel jongens concrete belangstelling"

Overmars: "Voor veel jongens concrete belangstelling"

13 februari 2018 – Voor meerdere Ajacieden bestaat concrete belangstelling, zegt directeur spelersbeleid Marc Overmars. Als het aan hem ligt blijft de selectie van Ajax, op Amin Younes na, gewoon bij elkaar. De directeur rekent erop dat Younes na dit seizoen alsnog de overstap maakt naar Napoli."Voor heel veel jongens is concrete belangstelling", zegt Overmars in De Telegraaf. "Voor Hakim Ziyech, André Onana, Matthijs de Ligt, David Neres en Justin Kluivert hebben zich clubs gemeld. Welke? Die rij is veel te lang om op te noemen."

Wat Overmars betreft spelen zij ook volgend seizoen in de Arena. Hij wees geïnteresseerde clubs dan ook meerdere malen de deur. "Vorig jaar hebben we in de Europa League laten zien wat we kunnen, het liefst beleven we nog zo'n seizoen en als we onze huidige selectie bij elkaar houden, ligt er een goede basis."

Younes vertrekt aan het einde van het seizoen, aldus Overmars. "Volgens mijn informatie heeft hij gewoon bij Napoli getekend. Die deur zit dicht. Al met al is het een transfersoap geweest, waar ik ook nog steeds het fijne niet van weet."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 16 juli 2018

  2. zondag 15 juli 2018