Gisteren gemist: Kramer naar Sparta, Fortuna verliest weer

13 februari 2018, 00:33

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 12 februari.

Officieel: Kramer maakt het seizoen af bij Sparta

Michiel Kramer vervolgt zijn loopbaan definitief bij Sparta Rotterdam. De 29-jarige aanvaller heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend bij de Kasteelheren. Kramer was transfervrij, nadat zijn verbintenis bij stadgenoot Feyenoord was ontbonden.

Fortuna Sittard ook op bezoek bij Jong AZ onderuit

Fortuna Sittard is verder achterop geraakt in de titelstrijd in de Jupiler League. De ploeg van coach Sunday Oliseh ging voor de vierde opeenvolgende keer onderuit. Ditmaal was Jong AZ met 2-0 te sterk voor de Limburgers.

Real Betis verpest debuut Seedorf bij Deportivo

Clarence Seedorf is er niet in geslaagd zijn eerste wedstrijd als coach van Deportivo la Coruna af te sluiten met een overwinning. De formatie van de Nederlandse oefenmeester verloor in het eigen Estadio Municipal de Riazor met 0-1 van Real Betis Sevilla.

Chelsea geeft Conte wat lucht met winst op West Brom

Antonio Conte heeft weer wat lucht als manager van Chelsea. De Italiaan leidde zijn elftal op het eigen Stamford Bridge naar een 3-0 thuiszege op hekkensluiter West Bromwich Albion.

Sneijder scoort maar verliest van Ten Cate in Aziatische CL

Wesley Sneijder maakte in de eerste speelronde van de groepsfase van de Aziatische Champions League een doelpunt, desondanks verloor hij met zijn club Al Gharafa bij het Al Jazira van coach Henk ten Cate. Voor eigen publiek won Al Jazira met 3-2.

Belangrijke uitslagen:

Jong AZ - Fortuna Sittard 2-0

Go Ahead Eagles - FC Emmen 0-1

Chelsea - West Bromwich Albion 3-0

Deportivo la Coruna - Real Betis Sevilla 0-1

Galatasaray - Antalyaspor 3-0

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen