Razendsnel herstel Sané, in selectie voor duel met Basel

12 februari 2018, 23:39

Manchester City kan veel sneller dan verwacht weer beschikken over Leroy Sané. De 22-jarige Duitse middenvelder raakte eind januari geblesseerd aan zijn enkel en leek zeker een maand uit de roulatie te zijn. Zijn herstel is echter voorspoedig verlopen en manager Pep Guardiola heeft hem meegenomen naar Zwitserland voor het eerste duel met FC Basel in de achtste finales van de Champions League (dinsdag).

"Dit heeft me verrast. Ik had niet verwacht hem nu alweer terug te hebben. Hij heeft hard gewerkt en kan erbij zijn. Dat is mooi nieuws, al steekt hij nog niet in topconditie", zei Guardiola maandag op de persconferentie over Mané, die deze jaargang al zeven doelpunten maakte en er tien voorbereidde voor Manchester City.

Guardiola is op zijn hoede voor Basel. "In de Champions League spelen ze in de achterste linie met vijf man", meldde de Spaanse oefenmeester. "In de groepsfase hebben ze een aantal prachtige resultaten neergezet. Achterin zijn ze sterk en goed georganiseerd, daarnaast zijn ze goed in de tegenaanval. Ik heb mijn spelers al gezegd dat het heel, heel zwaar zal worden, vooral hier in Zwitserland. Maar we hebben vertrouwen en ik denk dat we hier een goede wedstrijd kunnen spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen