Real Betis verpest debuut Seedorf bij Deportivo

12 februari 2018, 22:57   Bijgewerkt: 12 februari 2018, 23:08

Clarence Seedorf is er niet in geslaagd zijn eerste wedstrijd als coach van Deportivo la Coruna af te sluiten met een overwinning. De formatie van de Nederlandse oefenmeester verloor maandag in het eigen Estadio Municipal de Riazor met 0-1 van Real Betis Sevilla.

Loren Morón maakte in de 54ste minuut de enige treffer van de krachtmeting tussen Deportivo en Betis. Na een voorzet van Junior Firpo dook de Spaanse aanvaller tussen twee Deportivo-verdedigers op voor het vijandelijke doel. Via keeper Rubén tikte hij van dichtbij raak.

In de eerste helft, die werd gekenmerkt door hard spel, raakte Deportivo wel het aluminium. Voormalig PSV-speler Zakaria Bakkali schampte met een schot vanaf de rand van het penaltygebied de buitenkant van de paal. Ook in het tweede bedrijf trof de ploeg van Seedorf de staander. Ditmaal had Florin Andone pech toen hij in de 69ste minuut het Betis-doel uit een lastige hoek onder vuur nam. Ondanks de twee ballen tegen de paal deed Deportivo over de hele wedstrijd gezien te weinig om aanspraak te maken op de winst.

Deportivo staat op de negentiende plaats in La Liga, drie punten onder de degradatiestreep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen