Officieel: Kramer maakt het seizoen af bij Sparta

12 februari 2018, 20:29

Michiel Kramer vervolgt zijn loopbaan definitief bij Sparta Rotterdam. De 29-jarige aanvaller heeft maandag een contract tot het einde van het seizoen getekend bij de Kasteelheren. Kramer was transfervrij, nadat zijn verbintenis bij stadgenoot Feyenoord was ontbonden.

In januari leek Kramer ook al op weg naar Sparta, maar een akkoord tussen beide partijen bleef toen uit. ADO Den Haag sprak eveneens met de spits over een terugkeer, dit leidde echter evenmin tot een dienstverband. Eerder op maandag werd bekend dat Kramer zijn conditie op peil zou houden bij Telstar, maar omdat hij alsnog overeenstemming heeft bereikt met Sparta is dat van korte duur gebleken.

Kramer maakte bij NAC Breda zijn debuut in het profvoetbal. In het Rat Verlegh Stadion brak hij niet door; dat deed hij bij FC Volendam wel. Dat leverde hem een transfer naar ADO Den Haag op, waarvoor hij 24 keer trefzeker was in 58 Eredivisie-wedstrijden. Daarmee speelde hij zich in de kijker bij Feyenoord. In Rotterdamse dienst maakte hij achttien treffers in de competitie, maar in de laatste anderhalf seizoen had hij slechts drie keer een basisplek bij de regerend landskampioen.

Het eerste interview van Kramer als speler van Sparta:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen