Vermeer stopt penal bij Club: "Maar het is geen specialiteit"

12 februari 2018, 12:19

Kenneth Vermeer begon zijn avontuur bij Club Brugge met een gigantische blunder in de beker, maar herstelde dat afgelopen weekend met een gestopte strafschop in de Belgische competitie. Toch leverde die redding niet meer op dan een schamel puntje, na de remise tegen Waasland-Beveren (1-1). "Als je zo laat de gelijkmaker slikt, is dat zuur", oordeelde de Feyenoord-huurling.

Tegenover Sporza ging de keeper in op zijn gestopte penalty. "Ik probeer mijn steentje bij te dragen aan het team. Ik heb in het verleden al een paar strafschoppen gestopt, maar het is geen specialiteit", bleef hij bescheiden. "Het is natuurlijk leuk om een penalty tegen te houden, maar geef mij maar een winstpartij. Of ik me moest bewijzen na de bekerwedstrijd tegen Standard? Ik hoefde me aan niemand te bewijzen."

Vermeer is inmiddels de vijfde keeper die in actie komt namens Club Brugge. Hij wil er alles aan doen om zijn tijdelijke werkgever te helpen. "Als ik in de ploeg sta, wil ik goed presteren en mijn stinkende best doen. Het is de coach die beslist wie speelt. Ik voel me gewoon goed en ben goed opgevangen door de groep en de club. Het wordt tijd dat we weer eens gaan aanknopen met de overwinning."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen