Heerenveen vindt in Weijters nieuwe commercieel manager

12 februari 2018, 12:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

sc Heerenveen heeft de leegte die Henk Bloemers heeft achtergelaten, maandag opgevuld met de komst van Joost Weijters. Hij gaat als ad interim-manager aan de slag bij de Friese club. Dat meldt de eredivisionist maandag. 

"Om de continuïteit te waarborgen heeft sc Heerenveen Weijters aangesteld als commercieel manager ad interim", meldt de club. Weijters werkt als directeur/eigenaar van de bedrijven N.C. Benelux b.v. en J. Weijters Sales en Bedrijfsadvies. Daarnaast is hij vanaf 2015 algemeen directeur a.i. bij Mooij Verf en sinds 2016 lid van de raad van advies van de Wits Onderhoudsgroep Nederland. In het verleden was Weijters onder andere werkzaam bij Langhout Groep Leeuwarden, PPG/Sigma Coatings, TH Dijkstra Verfwaren, Veba b.v. en Nestlé.

Hoe lang Weijters de functie zal bekleden, weet Heerenveen nog niet. "Hij zal aanblijven totdat de sollicitatieprocedure voor het vinden van een commercieel manager succesvol volbracht is en zal zich de komende tijd bezig houden met de aansturing van de commerciële afdeling", bericht de Friese club.

De functie van commercieel directeur is omstreden bij Heerenveen, aangezien Henk Bloemers opstapte en diens opvolger Marieke Kamminga na negen dagen ook al weer vertrok uit Friesland. Bloemers uitte vervolgens zijn zorgen over de club, door tegen de Leeuwarder Courant te zeggen dat onder meer het eigenwijze karakter van directeur Luuc Eisinga de club in de weg zit. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen