Jans gaat onrust bespreken: "Ligt aan beide heren"

12 februari 2018, 08:46

Ron Jans is niet blij met de onrust bij FC Groningen. Waar trainer Ernest Faber vertelde dat aanvaller Lars Veldwijk weigerde in te vallen tegen ADO Den Haag, ontkende de hoofdrolspeler dat vervolgens zelf. "Hier zit je natuurlijk helemaal niet op te wachten", aldus de technisch manager van de noorderlingen. 

Tegenover RTV Noord ging Jans in op de onrust bij de eerste selectie. "We gaan morgenochtend eerst alle partijen horen, maar ik ga er natuurlijk niet vanuit dat Faber dit verzint", legt hij uit over de onrust. Veel hoop op beterschap ziet hij overigens niet. "Dat ligt in ieder geval helemaal aan beide heren. Als je de woorden van Ernest Faber na afloop hoort, dan lijkt een verzoening in ieder geval ver weg."

Mocht de lezing van Faber wel de juiste zijn, dan is dat volgens Jans heel lastig om mee om te gaan. "Dit gedrag van Veldwijk is natuurlijk ontoelaatbaar. Maandag maar weer even overleggen met elkaar, over wat de beste oplossing is. Het is denk ik heel eenvoudig als je dingen afspreekt. Je laat gewoon je collega's in de steek en dat is respectloos."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen