Clasie klopt penaltykiller Vermeer: "Ik zag de bal naast gaan"

11 februari 2018, 21:12

Kenneth Vermeer en Jordy Clasie speelden zondag een hoofdrol bij Club Brugge. De doelman stopte tegen Waasland-Beveren, terwijl Clasie in extremis zijn eigen keeper passeerde en daarmee zorgde voor een gelijkspel (1-1).

"Door die strafschop te stoppen, probeer ik gewoon mijn steentje bij te dragen aan het team", zegt Vermeer op de website van Club Brugge. "Ik heb in het verleden wel al een paar strafschoppen gestopt, maar het is geen specialiteit. Voor mij persoonlijk was die gestopte strafschop niet zo belangrijk, maar wel voor het team. Het is natuurlijk leuk maar geef mij maar een winstpartij."

Vermeer werd in de slotfase toch geklopt, omdat Clasie een schot toucheerde. "Ik zag de bal naast gaan en plots zag ik Clasie naar de bal toe bewegen. Dit is gewoon een natuurlijke reactie. Hij probeert gewoon die bal te ontzetten en dat kun je hem moeilijk kwalijk nemen. De wedstrijd moest gewoon daarvoor al ruim beslist geweest zijn. Het is vandaag gewoon als team niet voldoende geweest."

Clasie: "Ik wilde het schot van Demir afblokken en de keeper beschermen, alleen raak ik de bal totaal verkeerd. Achteraf heb ik gehoord dat het schot een halve meter naast zou zijn geweest, maar dat wist ik natuurlijk niet. Het maakt dit extra zuur en ik vind het spijtig voor mezelf, mijn ploeggenoten en iedereen die Blauw-Zwart in het hart draagt. Vandaag verliezen we twee punten en dit komt bijzonder hard aan, zeker omdat je weet dat de concurrentie ook punten liet liggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen