Slecht Manchester United lijdt pijnlijke nederlaag bij Newcastle

11 februari 2018, 17:14

Manchester United heeft een pijnlijke nederlaag geleden. De ploeg van José Mourinho verloor op bezoek bij degradatiekandidaat Newcastle United (1-0). United kon door het slechte voetbal geen moment indruk maken op het St. James Park.

Ondanks het ondermaatse spel, had Manchester United twee goede kansen. Anthony Martial miste oog in oog met Martin Dubravka, de doelman die debuteerde voor Newcastle United. Alexis Sanchéz klopte Dubravka wel, maar kreeg de bal niet in het doel omdat Florian Lejeune zijn keeper te hulp schoot.

Het hard werkende Newcastle drukte Manchester in de tweede helft verder in de penarie. Matt Richie stond na een vrije trap helemaal vrij in de zestien en schoot in de verre hoek raak. In de slotfase zette Manchester United de thuisploeg tegen de muur, maar Martial en Michael Carrick sprongen slecht om met goede mogelijkheden.

Manchester United blijft tweede, maar is het gat met koploper Manchester City maar liefst zestien punten geworden. Newcastle maakt een jump op de ranglijst. The Magpies hebben de achttiende plaats verlaten voor de dertiende.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen