Hoofdrollen Vermeer en Clasie bij remise Brugge

11 februari 2018, 16:29   Bijgewerkt: 11 februari 2018, 16:52

Club Brugge heeft zondagmiddag punten gemorst op bezoek bij Waasland-Beveren. De koploper van de Jupiler Pro League leek met 0-1 te gaan winnen dankzij een benutte penalty van Hans Vanaken ruim een kwartier voor tijd. In de slotfase kwam de thuisploeg echter langszij. 

Bij Club Brugge stond Kenneth Vermeer onder de lat. Ook Jordy Clasie had een basisplaats terwijl Ruud Vormer op de bank begon en als invaller binnen de lijnen kwam. Brugge slaagde er voor rust in niet om te scoren en bij rust stond het dan ook nog 0-0. De koploper had wel achter kunnen staan. Waasland-Beveren kreeg een strafschop toegewezen, maar Vermeer wist de inzet van Isaac Thelin te keren.

Na 73 minuten spelen kreeg Club Brugge een penalty toegewezen. Vanaken zette zijn ploeg vervolgens vanaf elf meter op voorsprong. Daar leek het bij te gaan blijven, maar Vermeer wist toch niet de nul te houden. In de laatste minuut van de officiële speeltijd maakte Erdin Demir er 1-1 van. Zijn schot werd nog van richting veranderd door Clasie. Brugge blijft desondanks een ruime voorsprong van twaalf punten houden op nummer twee Sporting Charleroi, dat later op zondag nog wel in actie komt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen