Spoorboekje: Seedorf debuteert, wat zijn gevolgen voor Veldwijk?

12 februari 2018, 07:41

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat voor nieuws ons staat te wachten, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 12 februari.

Nieuws

Groningen: hoe verder met Veldwijk?

Lars Veldwijk weigerde zondag in te vallen bij FC Groningen, beweerde Ernest Faber. In de slotfase van de wedstrijd tegen ADO Den Haag (0-0) besloot de spits weer te gaan zitten. Faber liet na afloop weten dat maandag een gesprek volgt. Wat wordt daarvan de uitkomst? Sowieso zijn het spannende tijden in het hoge noorden. Danny Buijs lijkt de nieuwe trainer te worden en wordt vermoedelijk op korte termijn gepresenteerd. 

Specials

{image[324100][right-half][]}ErediVisie

De 23ste speelronde in de Eredivisie is achter de rug. Met onze eigen 'ErediVisie' blikken we terug op het voorbije weekend met wat ons allemaal opviel op de velden.

Wedstrijden

Deportivo la Coruña - Real Betis (21.00 uur)

Clarence Seedorf debuteert vanavond als coach van Deportivo la Coruña. Is middenmoter Real Betis, momenteel de nummer elf in de Spaanse Primera Division, de ideale tegenstander om Seedorf een droomdebuut te geven?

Chelsea - West Bromwich Albion (21.00 uur)

Chelsea zag Liverpool en Tottenham afgelopen weekend drie punten pakken en zakte daardoor naar plek vijf. Er moet maandag dus gewonnen worden van West Bromwich Albion om de derde plek te heroveren. Tegen de hekkensluiter van de Premier League is Chelsea in ieder geval op papier de favoriet.

Jong AZ - Fortuna Sittard (20.00 uur)

Fortuna Sittard kan profiteren van het gelijkspel van nummer twee Jong Ajax eerder deze speelronde. Dan moet er op bezoek bij Jong AZ wel drie punten worden gepakt. Wordt de nummer achttien verslagen dan nadert Fortuna Jong Ajax tot op twee punten.

Voetbal op TV

20.00 uur: Jong AZ - Fortuna Sittard, FOX Sports 1, live verslag van het Jupiler League-duel

20.30 uur: Voetbal Inside, RTL 7, voetbaltalkshow

20.50 uur: Deportivo la Coruña - Real Betis, Ziggo Voetbal, live verslag van debuut Clarence Seedor

21.50 uur: Jupiler League op Maandag, FOX Sports 1, samenvatting van de Jupiler League-duels

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen