Bulykin over duel tussen oud-clubs: "Twente nu niet zo goed"

11 februari 2018, 10:54   Bijgewerkt: 11 februari 2018, 11:19

Ajax neemt het zondag in eigen huis op tegen FC Twente. Op papier een redelijk eenvoudige wedstrijd voor de Amsterdammers, maar in de praktijk heeft Ajax het regelmatig lastig tegen de ploeg uit Enschede. Dmitry Bulykin verwacht dat de ploeg van Erik ten Hag dit keer wel drie punten gaat pakken.

Bulykin volgt zijn oude teams nog altijd en blikt op de website van Ajax vooruit op de wedstrijd. "Twente is helaas niet zo goed op dit moment. Ze hebben problemen en spelen in de onderste regionen. Ajax heeft daarentegen een heel sterk team. Ik denk daarom dat Ajax drie punten gaat pakken. Het verschil tussen beide teams is op dit moment groot", stelt de oud-spits.

De Rus kijkt sowieso positief terug op zijn periode in Amsterdam. "Het landskampioenschap in 2012 was het mooiste moment bij de club. Ik weet nog goed dat het licht uitging en dat de fans naar ons schreeuwden. Het was ongelofelijk. Ajax heeft fantastische supporters en een geweldig stadion. Hier heb ik de beste tijd van mijn carrière gehad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen