Collard: "Azimi heeft geen bod gedaan op Roda JC"

11 februari 2018, 08:48   Bijgewerkt: 11 februari 2018, 08:57

Salar Azimi voerde onlangs een gesprek met het bestuur van Roda JC over een mogelijke overname. Naar eigen zeggen had de miljonair een bod gedaan op de club, maar dat wordt door algemeen directeur van Roda, Wim Collard, ontkent.

In gesprek met FOX Sports legt Collard uit wat er zich de afgelopen dagen afspeelde. "We hebben afgelopen week kennis gemaakt met meneer Azimi. Hij wil Roda kopen, maar ook Oostende. Hij heeft na de wedstrijd tegen Ajax gesproken met gesproken met twee leden van de raad van commissarissen en Frits Schrouff. Vervolgens heeft hij in de media breed uitgemeten dat hij een bod heeft gedaan op Roda, terwijl wij denken: er is geen bod gedaan, we hebben alleen een kop koffie gedronken."

Collard denkt dat de kans dat Azimi de nieuwe eigenaar van Roda wordt niet erg groot is. "Alle goede bedoelingen van meneer Azimi kan ik begrijpen, maar ik denk niet dat Roda JC een club is waar dit soort zaken bij passen. Onze voorkeur gaat uit naar Aleksei Korotaev, maar er zijn meer opties", aldus de algemeen directeur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen