Real Madrid tankt vertrouwen met ruime zege op Sociedad

10 februari 2018, 22:42   Bijgewerkt: 10 februari 2018, 22:54

Real Madrid heeft zaterdagavond zonder al te veel moeite gewonnen van Real Sociedad. In eigen huis won de ploeg van Zinedine Zidane met 5-2. Daardoor tankt Real vast vertrouwen voor het Champions League-duel met Paris Saint-Germain van aanstaande woensdag.

Real Madrid stond al binnen een minuut op voorsprong dankzij een treffer van Lucas Vazquez op aangeven van Cristiano Ronaldo. De tweede treffer maakte de Portugees zelf. Hij tikte na een half uur binnen na goed voorbereidend werk van Marco Asensio en Marcelo. Enkele minuten later zorgde Toni Kroos voor de 3-0 met een mooi schot in de bovenhoek. Doordat Ronaldo raak kopte uit een corner zocht Real Madrid na de eerste helft de kleedkamers op met een 4-0 voorsprong.

Hoewel de wedstrijd daarmee al gedaan leek te zijn, kwam Real Sociedad na rust toch nog tweemaal tot scoren. Jon Bautista maakte een kwartier voor tijd de 4-1. Enkele minuten later zorgde Ronaldo er met zijn derde van de avond voor dat de marge weer vier was. Asier Illarramendi bepaalde de eindstand even later op 5-2.

Door de zege neemt Real Madrid de derde plek voorlopig over van Valencia, dat zondag nog in actie komt. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt twee punten. De achterstand van Real op nummer twee Atlético Madrid is tien punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen