Lodeweges op weg naar KNVB: "Mooie kans voor hem"

10 februari 2018, 19:18   Bijgewerkt: 10 februari 2018, 19:30

John van 't Schip bevestigt dat assistent-trainer Dwight Lodeweges in gesprek is met de KNVB over een functie als assistent van bondscoach Ronald Koeman. De trainer van PEC Zwolle stelt dat de deal nog niet rond is, maar houdt wel rekening met een vertrek van Lodeweges.

Voor de camera van FOX Sports reageerde Van 't Schip op de interesse voor Lodeweges. "Of het al rond is? Van wat ik begrepen heb nog niet", stelt de trainer, die niet weet of PEC Zwolle een transfersom krijgt voor de assistent-trainer. "Daarvoor moet je bij de club zijn, bij Gerard Nijkamp en de voorzitter Adriaan Visser. Lodeweges is een belangrijke schakel in onze technische staf en ik vind het jammer als hij vertrekt. Dat heb ik hem ook gezegd. Maar ik begrijp dat het een mooie kans voor hem is."

Van 't Schip verwacht niet dat PEC al te moeilijk zal gaan doen over een vertrek van Lodeweges. "Dat heeft geen zin. Ik wil ook niet iemand hebben die graag ergens anders heen wil. Volgens mij is dit ook allemaal besproken toen hij tekende. Het is niet zo dat hij nog vier jaar verbonden is aan de club. Ik verwacht dat dit in alle redelijkheid opgelost zal worden", besloot de PEC-coach. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen