Everton wint ruim van Palace, nog geen debuut Locadia

10 februari 2018, 17:57

Everton heeft zich zaterdag prima gerevancheerd voor de oorwassing van overige week bij Arsena (5-1). De middenmoter kreeg Crystal Palace op visite op Goodison Park en dat bleek het prima medicijn voor een overwinning: 3-1. Ondertussen hield het Brighton & Hove Albion van Davy Pröpper gelijke tred met Stoke City (1-1).

Everton - Crystal Palace 3-1

Everton maakte zaterdag in de tweede helft het verschil tegen Crystal Palace. Gylfi Sigurdsson, Oumar Niasse en Tom Davies maakten in de eerste helft van het tweede bedrijf de doelpunten voor Everton. Bij de goal van Niasse gaf Cuco Martina de assist. Via een benutte strafschop van Luka Milivojevic redde Palace nog wel de eer: 3-1.

Stoke City - Brighton & Hove Albion 1-1

Stoke City en Brighton werkten zaterdag een belangrijke wedstrijd af in het rechterrijtje van de Premier League. De bezoekers kwamen via een prachtige knal van Jose Izquierdo op voorsprong, maar Xherdan Shaqiri deed dat doelpunt in de 68ste minuut teniet. In de slotfase leek het nog helemaal mis te gaan voor Brighton, maar doelman Matthew Ryan ontpopte zich tot matchwinner. De keeper van Brighton stopte in de negentigste minuut een penalty van Charlie Adam. Jürgen Locadia zat voor het eerst op de bank, maar viel niet in. Brighton staat dertiende, Stoke achttiende. 

Overige uitslagen

Swansea City - Burnley 1-0

West Ham United - Watford 2-0

Lees ook: Tottenham Hotspur deelt harde klap uit aan rivaal Arsenal

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen