Ralf Seuntjens rekent op punt(en) tijdens nieuwe broederclash

10 februari 2018, 13:16

Tijdens de vorige broederontmoeting tussen Ralf en Mats Seuntjens werd de aanvaller van VVV-Venlo de schlemiel door een eigen doelpunt te maken in het duel met AZ, waarna de Alkmaarders uiteindelijk wonnen (0-2). Dus wil hij zaterdagavond in Alkmaar revanche.

"Wij zullen er alles aan doen om minimaal één, en het liefste drie punten mee te nemen naar Venlo", vertelt hij op de clubsite van AZ. "Wij zijn de underdog, maar we zijn in ieder geval niet bang. Mijn voorspelling is 1-2 voor ons, met een doelpunt van Mats en één van mij."

Hoewel broer Mats normaliter middenvelder is, speelde hij laatst bij afwezigheid van AZ-spits Wout Weghorst ook in de spits. Ralf, die als aanvaller juist veel op het middenveld speelt, ziet dan ook de nodige overeenkomsten met zijn broer. "Ik denk dat wij allebei slimmigheid en het inzicht hebben waar de bal naartoe moet. Ook zijn we allebei fysiek sterk. Mats heeft echt als voordeel dat hij ook snel is en dat is wat je nodig hebt om mee te kunnen draaien in de top."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen