Van Gaal sluit niet uit dat hij nog terugkeert als trainer

10 februari 2018, 12:27

Louis van Gaal sluit niet uit dat hij ooit nog terugkeert als hoofdtrainer in het betaalde voetbal. Tijdens het 100-jarig bestaan van voetbalclub De Meer, daar waar hij ooit begon, gaf hij toe nog niet helemaal zeker met pensioen te zijn. Zeker als het een nieuwe uitdaging betreft, wil hij wellicht nog wel aan de bak.

"Ik ben met pensioen", begon Van Gaal weliswaar te zeggen, zo staat op NH/Nieuws te lezen. "Het is natuurlijk niet iets wat aan leeftijd gebonden is. Het gaat erom dat je geestelijk en lichamelijk fit bent, en dat ben ik wel. Maar er moet iets zijn wat me triggert, iets wat ik nog niet heb gedaan."

Dan moet het vermoedelijk wel een topploeg zijn die hem benadert. "Ik had nog aan de slag kunnen gaan bij clubs uit die competities (Engeland en Spanje, red.), aanbiedingen genoeg, maar ik ga niet meer werken bij de nummer vier of vijf." Eerder was hij eindverantwoordelijke bij onder meer Bayern München, Ajax en FC Barcelona.

Mocht er overigens geen voetbalavontuur meer uitrollen, hoeft Van Gaal zich niet te vervelen de komende jaren. "Ik ben nu een maand in Nederland en ik heb pas een keer gegolft. In Portugal doe ik dat elke dag. Ik heb per dag wel drie afspraken met organisaties om kennis over te dragen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen