Verbeek baalt van rapportage: "Dingen bezijden waarheid"

10 februari 2018, 09:17   Bijgewerkt: 10 februari 2018, 12:29

Gertjan Verbeek verbaasde zich over het feit dat hij werd weggestuurd bij de wedstrijd van FC Twente tegen AZ. Toch wil de oefenmeester zich er niet te druk over maken. "Het heeft geen zin daar tegen te vechten, want dat win je toch niet", weet hij.

In de wedstrijd tegen AZ werd hij naar de tribune gestuurd, nadat hij het niet eens was met de beslissing van de scheidsrechter. "Een beroep is verspilde energie, dat heb ik al een keer eerder meegemaakt", vertelt de trainer, die het niet eens is met zijn schorsing, aan Tubantia. "Ik heb in de 73ste minuut een wegwerpgebaar gemaakt, meer niet. Ik heb verder geen onvertogen woord gebruikt. John van den Brom mag tegen stoelen aanschoppen en Dick Advocaat mag na tien minuten al te keer gaan. Daar hoor je niets over."

Al stoorde de trainer zich nog het meest aan de rapportage na de wedstrijd. Volgens Verbeek staan daar onjuistheden in. "Daarin heeft de heer Gerrits (de vierde man) dingen in opgenomen, die gewoon bezijden de waarheid zijn. Blijkbaar kan dat allemaal. Maar het heeft geen zin daar tegen te vechten, want dat win je toch niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen