Streppel ziet geen patroon, Roda JC gehavend naar Friesland

10 februari 2018, 10:15

Jurgen Streppel denkt dat sc Heerenveen een lastige thuiswedstrijd staat te wachten tegen Roda JC. Hoewel de ploeg uit Kerkrade de laatste twee duels in de Eredivisie verloor, maakten ze wel indruk op de Friezen. De Limburgers moeten het op hun beurt echter wel doen zonder middenvelder Simon Gustafson en een rits geblesseerden. 

"De laatste twee wedstrijden hebben ze verloren, maar ze hebben wel vier goals gemaakt tegen AZ en Ajax. Dat vind ik knap. Ze zijn ingespeelder dan voor de winterstop", analyseert trainer Streppel, die zijn elftal van het duel tegen PEC Zwolle vermoedelijk in tact laat, aan Omroep Friesland.

?Waar bij Heerenveen iedereen, met uitzondering van keeper Warner Hahn, beschikbaar is voor Streppel, heeft Roda-trainer Robert Molenaar een stuk minder te kiezen. Aanvallers Donis Avdijaj en Dani Schahin zijn geblesseerd, terwijl Gustafson tegen Ajax zijn vijfde gele kaart van het seizoen pakte. Ook de geblesseerden Ognjen Gnjatic en Ashton Götz zijn er niet bij in Friesland. Molenaar wilde nog geen duidelijkheid geven hoe hij het gemis gaat opvangen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen