Van Persie voelt zich elke dag sterker en droomt van Oranje

10 februari 2018, 09:18   Bijgewerkt: 10 februari 2018, 12:29

Robin van Persie was zo blij als een kind met zijn treffer tegen FC Groningen. De aanvaller die deze winter overkwam naar Feyenoord, voelt zich met de week sterker worden. "De trainingen zijn scherp en leuk en ik voel me echt beter worden", aldus RVP.

In De Volkskrant blikt hij terug op zijn eerste weken in Rotterdam-Zuid. "De vonken vliegen ervan af. Ik houd van de Nederlandse school. Ik heb de laatste acht jaar acht trainers gehad, uit Engeland, Nederland, Portugal en Turkije en ze trainden allemaal op hun eigen manier. Ik doe extra looptraining, zit geregeld in de gym. Maar de veldtrainingen zijn zo intensief dat ik me dagelijks verbeter."

Toch is het niet zomaar gezegd dat Van Persie ook binnen nu en een week zijn eerste basisplaats krijgt. Ook als hij fit genoeg is, moet hij goed genoeg zijn. "Stap voor stap breiden we mijn speeltijd uit. Van Bronckhorst is niet mijn fitnesstrainer, hij is coach van Feyenoord en zijn eerste prioriteit is winnen. Ik zal de andere jongens helpen waar ik kan, het liefst ook op het veld. Ik zou het geweldig vinden als ik een grotere rol krijg. Maar het belangrijkste is dat Feyenoord wint." ?

En wie weet, als het lukt om terug te komen op zijn niveau, wacht nog een terugkeer in Oranje. Van Persie gooit in elk geval de deur niet dicht. "Je weet nooit hoe dingen lopen in het leven", weet hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen