Streppel kan niets met kritiek Veerman: "Zes duels achter elkaar"

9 februari 2018, 18:05

Henk Veerman heeft uitgesproken dat hij vindt te weinig kansen te krijgen van trainer Jurgen Streppel bij sc Heerenveen. Volgens de spits had hij juist veel indruk gemaakt in de keren dat hij mocht beginnen, maar mist hij het vertrouwen van de coach. Daar kan Streppel zich echter niet in vinden.

"Ik vind dat wij twee goede spitsen hebben", legt de trainer uit in de Leeuwarder Courant. "Volgens mij hebben ze beiden veel gespeeld. Ik ben met beiden tevreden. Ik kan hier dus niet echt iets mee."

Volgens de coach zijn er veel belangrijkere zaken dan de strijd tussen speler en trainer. "Het gaat niet alleen om Henk Veerman of Jurgen Streppel. Het gaat om Heerenveen. Hoeveel wedstrijden heeft Henk achter elkaar gespeeld? Zes, ja. I rest my case. Volgens mij is Henk de laatste twee weken ook nog ingevallen. Ik moet de keuzes maken. Soms gaat dat ten koste van Henk, Reza (Ghoochannejhad), Pelle (Van Amersfoort), Morten (Thorsby) of Doke (Schmidt) – noem ze allemaal maar op. Wij moeten de boel omdraaien. En daarbij hebben we de jongens die meewillen nodig." 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen