Ten Hag rekent op Ziyech en heeft goede hoop op Wöber

9 februari 2018, 15:57

Ajax werkt naast de bestaande blessures zonder personele problemen toe naar het thuisduel met FC Twente. Hakim Ziyech werd tegen Roda JC uit voorzorg gewisseld, maar Erik ten Hag verwacht hem tegen de Tukkers. Met de enkelblessure van

€17M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/maximilian-wober">Maximilian Wöber wacht Ten Hag nog even af.

Maar ook over de verdediger is de trainer positief gestemd. "Ik hoop en verwacht dat Ziyech zondag weer fit is", zegt Ten Hag tegen Ajax TV. "Met Wöber moeten we de komende uren zien hoe het uitpakt. Ik heb goede hoop."

Matthijs de Ligt keert daarnaast terug van een schorsing. Omdat hij er tegen Roda JC niet bij was, kon Rasmus Kristensen debuteren. "Er zijn wat communicatiestoornissen, en automatismen die hij nog niet onder de knie heeft", zegt Ten Hag. "Dat leer je alleen maar door samen te spelen. Ik denk dat hij het meer dan uitstekend gedaan heeft, er kwam veel dynamiek over de rechterkant."

Over komend tegenstander Twente is Ten Hag duidelijk. "Zij spelen om te overleven. Daar moeten wij ons op instellen. Wij gaan voor de titel en moeten iedere wedstrijd winnen. We moeten hoog in de concentratie spelen om Twente van het lijf te houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen