PSV op Mexicaanse toer: sponsorschap met Aeromexico

9 februari 2018, 13:34   Bijgewerkt: 9 februari 2018, 16:10

PSV gaat in zee met Aeromexico, de internationale luchtvaartmaatschappij van Mexico. Aeromexico is per direct sponsor van PSV en is tot in ieder geval medio 2019 de Official Airline van de koploper van de Eredivisie.De samenwerking houdt onder andere in dat PSV wanneer mogelijk reist met de vliegtuigen van Aeromexico.

Het sponsorschap is eind 2017 ontstaan, toen PSV oefende tegen Pachuca uit Mexico. Aeromexico was destijds wedstrijdsponsor. Vanaf dat moment is de samenwerking verder geoptimaliseerd. "Met Aeromexico gaan wij een grote, internationale samenwerking aan", zegt commercieel directeur Frans Janssen op de website van PSV.

Janssen: "Sinds het begin van deze eeuw onderhoud PSV warme banden met het Midden-Amerikaanse land, getuige de komst van verschillende internationals als Carlos Salcido, Francisco 'Maza' Rodríguez, Andrés Guardado en Héctor Moreno. Met Hirving Lozano hebben we op dit moment opnieuw één van de vaandeldragers van het Mexicaanse voetbal in de selectie. Daar spelen wij nu ook commercieel op in."

Aeromexico is de grootste luchtvaartmaatschappij van Mexico en verzorgt zeshonderd vluchten per dag. Sinds de zomer van 2016 vliegt de maatschappij ook op Nederland. Er bestaat een dagelijkse verbinding tussen Amsterdam en Mexico-Stad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen