Faber genoot van doelpunt Van Persie: "Zo'n verfijnde techniek"

9 februari 2018, 11:17   Bijgewerkt: 9 februari 2018, 11:23

Trainer Ernest Faber was na de wedstrijd tegen Feyenoord gedeeltelijk tevreden met wat FC Groningen had laten zien in De Kuip. Met name voor de rust was de coach in zijn nopjes met de prestatie van zijn ploeg. "We moeten ons vasthouden aan de eerste helft", aldus de trainer.

"Maar uiteindelijk was de 3-0 nederlaag net iets te veel", vond Faber tegenover FOX Sports. "Het kwaliteitsverschil was dusdanig groot, dat we het vooral compact moesten houden. De tactische discipline was voor de pauze op orde, in de tweede helft kwam er meer ruimte voor Feyenoord."

Dat kwam mede omdat trainer Faber al rekening hield met de wedstrijd van komend weekend. Directe concurrent ADO Den Haag komt dan naar het hoge noorden. "Iedereen moet dan topfit zijn", legde hij de wissels van Yoëll van Nieff en Kasper Larsen uit. "Die wedstrijd moeten we winnen." ??

Winnen in De Kuip lukte uiteindelijk duidelijk niet. Toch kon de coach wel genieten van de treffer van Robin van Persie. "Ik heb nog met hem mogen werken bij Oranje, zo'n mooie voetballer. Een verfijnde techniek, als voetballiefhebber geniet je dan van zo'n doelpunt. Maar als trainer van Groningen alleen net even wat minder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen