Lijnders wint weer eens: "Hij staat een tevreden trainer"

9 februari 2018, 11:07

NEC heeft de winnende draad weer te pakken. De ploeg uit Nijmegen won donderdag, zonder groots te spelen, met 2-0 van Jong PSV. Trainer Pepijn Lijnders is content met de overwinning.

NEC verloor drie keer in de laatste vier duels, maar boekte donderdag weer eens een zege. De ploeg staat daardoor weer bovenop. "Hier staat een tevreden trainer. De energie en het tempo hoe we de eerste helft startten, daar ben ik blij mee. En ik ben ook tevreden over hoe we de wedstrijd eindigen en de nul houden", zegt Omroep Gelderland. 

Lijnders vond dat NEC in de eindfase niet altijd de juiste keuze maakte. "Ja, je hoeft niet altijd de meest voor de hand liggende pass te kiezen. Dat kan beter. Ik denk dat we nooit een saaie wedstrijd spelen tot nu toe, tenminste dat vind ik. We spelen tegen een ploeg die vierde staat en goed positiespel speelt. Ze vinden altijd makkelijk de vrije man. Af en toe word je teruggedrongen, maar ik vind het prettig dat we als we dan de bal hebben ook de diepte zoeken. Daar hadden we wel wat meer mee kunnen doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen