Gisteren gemist: Van Persie scoort, Cillessen blinkt uit

9 februari 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 8 februari.

Doelpunt Van Persie hoogtepunt bij franjeloze Feyenoord-zege

Feyenoord heeft donderdagavond de vierde plek in de Eredivisie heroverd. De Rotterdammers wonnen na een draak van een eerste helft en een betere tweede met 3-0 van FC Groningen, dat geen moment de indruk wekte in een resultaat te geloven.

Van Persie geniet van goal: "Van zulke dingen droom je"

Robin van Persie noemt zijn doelpunt voor Feyenoord een droom die uitkomt. De aanvaller viel donderdag in tegen FC Groningen, en maakte zijn eerste goal sinds zijn terugkeer in De Kuip. "Mooi, van zulke dingen droom je, en dan komt het uit..."

Uitblinkende Cillessen bereikt bekerfinale met Barcelona

Mede door een uitblinkende Jasper Cillessen staat FC Barcelona in de finale van de Copa del Rey. De 'bekerdoelman' had donderdag in de return van de halve finale tegen Valencia twee uitmuntende reddingen in huis. Cillessen zag dat doelpuntenmakers Philippe Coutinho en Ivan Rakitic de finaleplaats binnenhaalden: 2-0.

Vermeer kent dramatisch basisdebuut voor Club Brugge

Kenneth Vermeer heeft een dramatisch debuut achter de rug bij Club Brugge. Hij mocht tegen Standard Luik in de basis starten in de return van de halve finale van de Belgische beker. Vermeer ging vroeg in het duel de fout in en kon Club Brugge uitschakeling vervolgens niet meer voorkomen.

Eén moment Becker genoeg voor ADO-winst tegen Vitesse

ADO Den Haag heeft zich dankzij een 1-0 overwinning tegen Vitesse weer genesteld in het linkerrijtje. De ploeg van Alfons Groenendijk had donderdag slechts één goede kans nodig tegen de gasten uit Arnhem, die na de treffer van Sheraldo Becker verschillende kansen verprutsten, om het thuispubliek op drie punten te trakteren.

Belangrijke uitslagen:

Feyenoord - FC Groningen 3-0

ADO Den Haag - Vitesse 1-0

NEC - Jong PSV 2-0

Valencia - FC Barcelona 0-2

Club Brugge - Standard Luik 3-2

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen