Castaignos neemt verantwoording: "Dit soort ballen moeten erin"

8 februari 2018, 21:17

Luc Castaignos neemt zijn verantwoordelijkheid voor de nederlaag van Vitesse op bezoek bij ADO Den Haag (1-0). De spits, die door de schorsing van Tim Matavz de kans krijgt, miste een enorme kans op de gelijkmaker. Castaignos stond alleen vrij voor doelman Robert Zwinkels, maar schoot onbeheerst naast.

"Het was een goede bal van Roy (Beerens, red.). Ik moet daar veel beter mee omgaan. Dit deed ik dramatisch. Ik nam de bal in één keer, maar had ook aan kunnen nemen en rustig af kunnen werken. Het zijn keuzes in het veld en die kan ik helaas niet meer terugdraaien", zegt Castaignos tegen FOX Sports. "Ik neem ook mijn verantwoording voor dat we hier niet gelijk spelen, in plaats van verliezen. Dit soort ballen moeten erin. Dat verwijt ik mezelf. Ik slaap vanavond niet lekker denk ik."

Castaignos houdt vertrouwen in de toekomst. "Ik wil graag, ik ben gretig. Je bent voetballer om minuten te maken. Vandaag kreeg ik de kans, maar heb ik een dubbel gevoel. Aan mijn vertrouwen ligt het niet. Maar voort dit soort ballen ben je spits. Ik moet rustig blijven en weten wat ik kan, en wat ik niet kan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen