Uitblinker Zwarthoed 'niet onder de indruk' van koploper PSV

8 februari 2018, 13:09

Theo Zwarthoed keepte woensdagavond een uitstekende partij tegen PSV en hoefde alleen een schot van Hirving Lozano uit het net te vissen. Toch leverde het zijn ploeg Excelsior uiteindelijk geen punten op (1-0). "Meerdere ploegen hebben het gevoel dat er tegen PSV meer te halen valt. Zo staan wij hier ook", aldus de goalie.

Tegenover RTV Rijnmond ging de doelman in op de kansen van de Rotterdammers tegen de koploper van de Eredivisie. "Ik was niet onder de indruk van ze. Maar ja, zij hebben de punten. In de tweede helft hebben we het goed opgepakt. Als je goed speelt tegen PSV, dan krijg je mogelijkheden." Doelpunten kwamen er echter niet, waardoor de ploeg van Phillip Cocu uiteindelijk met 1-0 won.

Die overwinning had groter kunnen zijn, maar telkens bleek keeper Zwarthoed een juiste sta-in-de-weg. "Daar sta je voor", glimlachte de keeper. "Geen idee hoeveel ballen ik tegen heb gehouden. Daar houd ik me niet mee bezig. Je weet dat je hier onder druk komt te staan, dan is het lekker als je de ballen tegen kan houden. Je probeert het zo goed mogelijk te doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen