Steijn: "Misschien wel de slechtste wedstrijd van het seizoen"

8 februari 2018, 08:46   Bijgewerkt: 8 februari 2018, 09:05

VVV-Venlo verloor woensdagavond op bezoek bij Willem II met 3-0. Maurice Steijn sprak na afloop van een totale off-day voor zijn ploeg. De trainer vond zelfs dat het één van de slechtste wedstrijden was die VVV dit seizoen heeft gespeeld.

"Vanaf de eerste minuut vond ik dat heel veel van mijn spelers niet in de wedstrijd zaten", begon Steijn in gesprek met FOX Sports. "We waren niet balvast, maakten de verkeerde keuzes en zo kun je nog wel heel lang doorgaan. Dan verlies je ook gewoon terecht. Tegen dit soort wedstrijden loop je gewoon wel eens aan. Gelukkig is het ons nog niet vaak gebeurd. Ik vond dit dit misschien wel de slechtste wedstrijd van het seizoen."

Steijn wil na de nederlaag het liefst direct vooruit kijken. "Er ging wel meer dan één ding mis. Het is nu wonden likken en op naar zaterdag. Natuurlijk is het rot om te verliezen en zeker op deze manier. Maar het sterkt je wel dat dit de eerste keer is in 22 wedstrijden dat we zo slecht spelen. We moeten wel beseffen dat dit een incident is en we uit een ander vaatje moeten tappen", besloot de trainer. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen