Rosario geniet van zijn minuten in de hoofdmacht van PSV

8 februari 2018, 08:22

Door de drukke week in de Eredivisie kreeg Pablo Rosario woensdagavond speeltijd van PSV-trainer Phillip Cocu in het duel met Excelsior. De middenvelder kwam in het veld voor Mauro Júnior om de balans op het middenveld te bewaken en dat deed hij volgens zijn trainer naar behoren. Toch blijft hij zelf kritisch op zijn eigen spel.

"Ik gaf een lekkere pass, maar had daarna ook wat mindere acties. Dat moet je tegen elkaar afwegen", keek hij in het Eindhovens Dagblad terug naar zijn eigen optreden, waarin hij nog een fraaie steekpass op Hirving Lozano gaf. De 21-jarige speler koestert zijn speelminuten in de hoofdmacht van de Eindhovenaren.

"Ik mag - als een van de jonkies - zeker niet klagen. Dat moet ik nu doortrekken", aldus Rosario, die bij afwezigheid van Marco van Ginkel (uit voorzorg op de tribune) minuten maakte. Hoewel Cocu aan het begin van dit seizoen aankondige veel jeugdspelers in te willen passen voor de vertrokken basisspelers, heeft dat voor Rosario nog niet gezorgd voor een absolute doorbraak. "Ik ben fit, doe mijn best, wil het de trainer zo moeilijk mogelijk maken en proberen om één van de drie vaste middenvelders te worden."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen