Roda heeft positief onderhoud met geïnteresseerde Azimi

8 februari 2018, 07:57   Bijgewerkt: 8 februari 2018, 08:03

Roda JC heeft gesprekken gevoerd met de 35-jarige Nederlands-Iraanse miljonair Salar Azimi over een mogelijke overname van de club. Hij is geïnteresseerd om een groot deel van het eigenaarschap van de Limburgse club over te nemen. "We hebben een onderhoud gehad. Dat gaf me een positief gevoel", zegt Roda-redder en eigenaar Frits Schrouff.

Tegenover De Limburger gaat hij in op de ontwikkelingen rondom de club. Een (eerste) deel werd namelijk overgenomen door Aleksei Korotaev, met het plan om dat uit te bouwen naar een volledig aandeelhouderschap. Schrouff: "Aleksei moet zich dan wel vlug melden. De hele zaak rond hem duurt lang, het moet niet steeds weer uitstel worden."

Korotaev heeft de plannen om nog altijd al het eigensdomrecht van Roda JC in handen te krijgen. De celstraf van drie jaar, die Korotaev boven het hoofd hing, is omgezet in een boete van 3.500 euro. De Rus kreeg een jaar geleden in Dubai een gevangenisstraf opgelegd omdat investeringsmaatschappij Helin International hem beschuldigde van het ondertekenen van een ongedekte cheque van 17,7 miljoen euro. Woensdag liet hij weten zijn plannen met de Eredivisionist alsnog zo snel mogelijk te willen realiseren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen