AZ wint ruim: "Goed antwoord op gelijkspel tegen Roda"

7 februari 2018, 21:47

De remise tegen Roda JC was een behoorlijke tegenvaller voor AZ, maar de Alkmaarders hebben zich woensdag prima gerevancheerd voor die wedstrijd. De nummer drie van de Eredivisie won woensdag ruim bij FC Twente (0-4). Trainer John van den Brom spreekt van een terechte zege.

AZ stond lang met 0-1 voor, maar tilde de score in de laatste minuten nog naar 0-4. "Het is niet vertekend dat wij hier winnen. Dat het uiteindelijk 0-4 is en dat het pas in de slotfase beslist wordt, vind ik meer jammer voor ons. We hadden het duel eerder in het slot moeten gooien", zegt de coach tegen de NOS. "Wij speelden vandaag niet de beste wedstrijd, maar we hebben wel een goed antwoord gegeven op het gelijkspel tegen Roda JC. De score was aan de hoge kant, maar we hebben veel kansen gehad."

Belangrijk moment in de wedstrijd was de rode kaart voor Twente-linksback Christian Cuevas. "Dat kwam ons wel goed uit", weet Van den Brom. "Ik denk dat wij het daarna goed en rustig uit hebben gespeeld. Ik vind dat de ploeg het heel goed heeft gedaan."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen