Van der Gaag: "Speelden prima in de tweede helft"

7 februari 2018, 21:41

Excelsior-coach Mitchell van der Gaag vond zijn team in de tweede helft van de uitwedstrijd tegen PSV prima spelen, maar punten leverden dat niet op. Door een goal van Hirving Lozano in de zeventiende minuut werd het woensdag in het Philips Stadion 1-0 voor de Eindhovense opponent.

"We hebben vooraf besproken dat heel veel ploegen na afloop van een duel met PSV zeggen dat ze in de wedstrijd zaten en dichtbij waren, maar dat ze er niets uit hebben gehaald. Dat was vandaag ook het geval", aldus Van der Gaag bij de NOS. "We begonnen goed en hadden in het eerste kwartier moeten scoren. Na de 1-0 waren we het kwijt. Aan de bal waren we heel slecht en we leden veel balverlies, waardoor we in de problemen kwamen."

"Na rust was het prima, toen hebben we de ruimtes wel benut. Er werd ook nog een goal afgekeurd [wegens hands]. Daarmee wil ik niet zeggen dat het geen hands was, maar ik wil ermee aangeven dat we gevaarlijk waren", legde Van der Gaag uit. Tegenstander PSV sprankelde opnieuw niet, maar daar kan de Excelsior-oefenmeester weinig mee. "Ze staan bovenaan, dat is niet voor niets."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen