Buitenland: De Jong verliest van Willems, 'Fener' door

7 februari 2018, 20:44

Nigel de Jong is er met FSV Mainz 05 niet in geslaagd de halve eindstrijd van de DFB Pokal te bereiken. De ploeg verloor woensdag in de kwartfinale ruim van streekgenoot Eintracht Frankfurt. De Rhein-Main Derby eindigde in 3-0 voor Frankfurt.

Ante Rebic bracht Frankfurt, dat het thuisvoordeel had, in de zeventiende minuut aan de leiding. Door een eigen goal van Alexander Hack werd het in de 53ste minuut 2-0, negen minuten later legde Omar Mascarell de eindscore vast op 3-0. Mainz eindigde het duel met tien man; Danny Latza kreeg in de 82ste minuut een rode kaart. De Jong was basisspeler bij Mainz, aan de kant van Frankfurt gold hetzelfde voor Jetro Willems.

Fenerbahçe

In Turkije, waar bekerconfrontaties over een uit- en thuiswedstrijd gaan, schaarde Fenerbahçe zich bij de laatste vier. De grootmacht uit Istanbul won woensdag de return tegen tweedeklasser Giresunspor met 2-1. Vorige week had het de eerste ontmoeting al met dezelfde cijfers gewonnen. In de return kwam Fenerbahçe wel vroeg op achterstand, maar nog voor de pauze stelde het orde op zaken via Muhammed Karakoç en Aatif Chahechouhe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen